Activegolden's Blogg

Activegolden's Blogg

Här delar vi med oss av allt det vi gör med våra hundar.

Det blir en del bilder och berättelser om våra erfarenheter av träning och tävling med våra hundar. Men det blir också annat, både tråkigt och roligt som tillhör vardagen när man har hund.

Ny hemsida

Activity blogPosted by Berit Sun, February 12, 2017 21:58:29
Hej och hå.....
Nu har jag gjort lite nytt på hemsidan. Den blir lite enklare i förhoppning att jag ska hålla bloggen lite mer uppdaterad.... Man kan inte vara överallt samtidigt.
Här har vi haft både glädjeämnen och sorg. För en vecka sedan fick vi våra första ällingar. Det var en höna som värpte fram dem då vår anka inte ville ruva och det gick jättebra men då det blev lite kallt för dem i hönshuset så bor de tillfälligt i vårt badrum.
Sedan till de tråkiga, vår anka dog helt plötsligt idag så nu känns det ännu viktigare att de så ällingarna överlever och det tror jag allt att de gör för de äter och slabbar som bara små ankungar gör.
Hundarna har fått en ny sport att sysselsätta sig med. Nosework.....Det är jättekul tycker både Ila och Yvve och de är riktigt duktiga på det också. Har anmält dem till doftprov i slutet av månaden. Myra tycker det är lite konstigt att hon ska göra en massa saker utan at jag säger vad hon ska göra....Så är det med lite äldre " lydiga" hundar.....

Nu blir det en sista titt på de små ankisaran...De är sååå söta.
Må så gott...
Berit


ps: det kan finnas lite fel och konstigheter på hemsidan men ha lite överseende så sla det rätta till sig inom kort.